Dežurna služba: vodovodi: 041 625 191, pogrebna služba: 041 634 168 ...
Obvestila
Jun 13

Priznanje ZKG za 70 let delovanja na področju komunalnega gospodarstva

Zbornica komunalnega gospodarstva, ki združuje večino izvajalcev javnih služb v Sloveniji, vsako leto podeli prestižna priznanja in nagrado za največje podjetniške in osebne dosežke na področju komunalnih dejavnosti v Republiki Sloveniji. Priznanja prejmejo podjetja ob jubilejih za uspešno delovanje na področju komunalnih dejavnosti in za izjemne organizacijske dosežke, posamezniki pa za izjemne podjetniške rezultate ter dolgoletno uspešno delo na področju komunalnih dejavnosti. Nagrado Zbornice komunalnega gospodarstva kot najvišje priznanje prejme tisto podjetje, ki izkazuje izjemne rezultate ter dosega visok ugled v lokalnem okolju in širše.

JAVNO PODJETJE KOMUNALA TOLMIN d.o.o. je prejela visoko PRIZNANJE ZKG za 70 let delovanja in izjemne dosežke na področju komunalnega gospodarstva 

 

Priznanje je v sklopu Komunaliade 2022 v imenu podjetja prevzel direktor Mitja Costantini, se v imenu podjetja zahvalil predlagateljem, ki so opazili in s priznanjem potrdili dolgoletno plemenito delovanje podjetja ter poudaril, da takšni dosežki ne bi bili mogoči brez zaposlenih, ki se vsak dan predano trudijo zagotavljati komunalne storitve na najvišjem nivoju, zato se jim je še posebej zahvalil za njihov prispevek.

Dostopnost (X)